Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

EAP voor Model 3: gratis proefperiode & gereduceerd tarief

This site may earn commission on affiliate links.
Nee, nog niets gehoord of gezien in de auto of mail na die initiële e-mail van Tesla.
Wel nog terug gemaild dat ik er gebruik van wil maken, maar ook daar niets op gehoord.

Dit is de terugkoppeling die Tesla geeft bij navraag door één van de Tesla-groepsleden op Facebook:

Schermafbeelding 2019-02-18 om 21.15.45.png


Deze is van vandaag (18-2)...:confused:
 
  • Informative
Reactions: Michel3
Het belangrijkste is dat de autopilot trial wel komt! Is voor mij wel een beetje een gok door te rekenen op de trial en niet 7400,- te betalen straks..

Als je tijdje (jaar of 4) blijft rijden in de auto dan is die €7400 nog steeds minder dat €5400 + bijtelling. Maar met €5800 heb je wel veel sneller profijt van later aanzetten EAP.

Hoop voor de EMEA / NL Tesla mensen (en ons) dat ze op een gegeven moment WEL te horen krijgen wat en wanneer iets op de rol staat... De Delivery Specialist die me hielp toen ik m'n Model 3 ging halen was in ieder geval door schade en schande (3,5 jaar Tesla) wijzer geworden en gaf aan dat hij gewoon heel veel dingen niet wist... het eerlijkste antwoord dat ik heb gekregen in het hele aankoopproces :confused:
 
Ik heb ook nog steeds een limiet van €1000 op m’n creditcard (nooit veranderd na m’n studententijd...) dus hoop dat er ook andere betaalopties zijn. Maar misschien is het ook mogelijk een bedrag te storten op de creditcard waardoor de bestedingslimiet hoger wordt. Weet iemand dat?
Meeste creditcards kan je een storting doen zodat je in de plus komt. Als je belt naar je bank weten zij dat precies te zeggen.