Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Tesla in de pers (NL/BE)

This site may earn commission on affiliate links.

Hoe dan ook, helemaal ongelijk heeft de schrijver van dit artikel niet.
Ukraine is ook geen land in vredestijd meer, en Corona heeft langer geduurd dan dat sommigen hadden verwacht maar anderzijds is de economie voor velen sneller terug vertrokken dan dat ze konden volgen, met tekorten als gevolg.

Nu een 20K baby Tesla op de markt brengen is nutteloos, net zoals met alle macht een 35K Model 3 op de markt te willen brengen. Zelfs gewone auto's gaan voor meer over de toonbank, zelfs tweedehands is duurder geworden door tekorten.
 
Hadden ze ook gewoon "dat" als argument kunnen aanhalen. In België kan je het aantal gepantserde wagens op 1 hand tellen.
De Koning, misschien de premier maar daar zal het wel ver bij ophouden maar goed het artikel kan evengoed uit context gerukt zijn geweest.
Komt nog wel eens voor ;)
 
Hadden ze ook gewoon "dat" als argument kunnen aanhalen. In België kan je het aantal gepantserde wagens op 1 hand tellen.
De Koning, misschien de premier maar daar zal het wel ver bij ophouden maar goed het artikel kan evengoed uit context gerukt zijn geweest.
Komt nog wel eens voor ;)
Meeste politiewagens zijn ook beperkt bepantserd... 😬

Was nog een akkefietje enkele jaren terug, waarbij de bepantserde deuren van nieuwe BMW X5's van de wegpolitie zo aangepast waren door een externe firma waardoor ze eigenlijk onveiliger waren.


De auto's van de DSI in Nederland en DSU in België zijn ook bepantserd.

Met andere woorden: als je in Brussel rond loopt rondom de Nationale Bank en de Wetstraat kom je met 1 hand niet toe op een dag om ze allemaal te tellen.
 
  • Informative
Reactions: JanG007
  • Like
Reactions: Mad P***y
In België kan je het aantal gepantserde wagens op 1 hand tellen.

Naast de staatsveiligheid die er al meer heeft staan dan ik vingers aan mijn 2 handen heb (en dat is niet van horen zeggen), zijn er gespecialiseerde firma's in België die dat soort wagens verhuurd.
In totaal zijn er al rap een honderdtal in België die kunnen ingezet worden om "belangrijke" mensen op hun afspraak te brengen...
 
Tesla stopt in in Noord-Amerika met de levering van de Mobile Connector:
 
Inderdaad, ik gebruik mijn mobile charger enkel op vakantie, maar ik gebruik ook de rooie stekker enkel op vakantie, en die dingen zitten altijd in de frunk. Dus, ja, stel dat ze nu niet meer mee geleverd worden, neig ik er toch aan om eentje bij te kopen voor dat ene scenario...

En eens ze op vakantie een degelijke laadpaal neer zetten boeit het niet meer...
 
Ik gebruik vaak een mobile-charger, maar zelden die van Tesla. De nogal basic uitziende charger die werd meegeleverd bij onze B electric drive (B250e) blijkt in de praktijk minder gevoelig voor slordige elektra en spanningswisselingen. Lees: een stuk handiger in mediterrane landen.