Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Belgium and the Netherlands (Dutch)

This site may earn commission on affiliate links.
Bij mij binnen 3 dagen op My Tesla van In Production naar Production Complete, de email van Tesla dat mijn auto onderweg is én de email van mijn DS met hetzelfde goede bericht:smile: (vin 22226)
Nu had ik echter gezien mijn woonplaats Alphen aan den Rijn verwacht dat mijn aflevering in Amsterdam zou plaats vinden, maar in de email van mijn DS staat Tilburg. Op zich geen echt probleem, maar het verbaasde me wel. Hoe zit dat bij anderen die recent de eerste mail van hun DS hebben ontvangen?

Vorige week mail gehad dat hij onderweg was en vervolgens mail van DS om gegevens aan te leveren.
En gisteren bericht gekregen dat ik hem rond 21 november op kan halen in Tilburg :smile:
 
Hoorde zojuist van Rombout (of Robbert) van TM Netherlands dat afleveren in Amsterdam niet bevorderlijk is voor je afleverdatum. De capaciteit (vierkante meters/mensen) in Amsterdam is klein t.o.v. Tilburg. Dit zou dus betekenen dat je langer moet wachten als je per sé voor Amsterdam wilt kiezen. Verder weet ik van hem dat de naam van mijn Delivery Specialist Boudewijn is en dat hij elk moment met me kan gaan bellen. Spannend...
 
Bestellen tegen € 2.600,00 incl BTW zou voor mij al prima zijn, leveren komt dan wel een keer. Rijd ik nog wel een paar keer deze winter (als het al nodig is) met de ICE 4x4 met winterbanden en staat de Tesla lekker zichzelf warm te houden aan het laadpunt...
Dan kun je ze ook gewoon volgend jaar bestellen :smile: Ik was wel even verbaasd toen ik voor de grap aan de Tesla medewerker vroeg of ze dan wel voor de winter geleverd zouden worden en hij heel serieus zei dat hij dat niet kon beloven :smile:.
 
Wat betreft de winterbanden, er is een set te bestellen vanuit Tesla: Pirelli 240 Sottozero inclusief 19” velgen, spanningsensoren en Tesla center caps. De winterset heeft een prijs van 2.600,- euro inclusief BTW. Als u deze wenst kan ik die op de factuur verwerken.
Leuk dat hij te bestellen is maar op mijn vragen of ze ook daadwerkelijk te leveren zijn heb ik nog geen antwoord gehad. Ik heb dus zekere voor onzekere genomen en zelf bij bandenboer de 21inch Pirelli winterbanden besteld.
 
Leuk dat hij te bestellen is maar op mijn vragen of ze ook daadwerkelijk te leveren zijn heb ik nog geen antwoord gehad. Ik heb dus zekere voor onzekere genomen en zelf bij bandenboer de 21inch Pirelli winterbanden besteld.
Ik heb hetzelfde gedaan. Had net mijn DS aan de telefoon en deze vertelde mij eerlijk dat ze inderdaad nog geen zekerheid hebben over de levering van de originele 19 inch winterbanden set