Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Recordpoging 4.100 km in 48 uur

This site may earn commission on affiliate links.
Afgelopen zondag een proefrit gereden van 10:42 tot 20:19. Veel te veel en te lang gegeten bij elke BurgerkKng. Uiteindelijk 776km gereden en dat is een krappe 4000km in 48 uur.
Veel file, werk langs de weg en veel te lang geladen( Je hebt eigenlijk geen tijd om te eten, laden gaat zo verrekte snel!). Buiten temperatuur 4-7 graden, regen, hagel, sneeuw, en overdag. Dus nog veel ruimte om meer kilometers te maken. We zijn er wel achter dat de Tesla het wel redt, de grootste battle wordt gestreden onder de bestuurders die rijden...Maar daar is het een uitdaging voor!

Schermafbeelding 2016-04-25 om 14.02.12.png
 
Die 4100km in 48h moet kunnen. Vanochtend thuisgekomen van een familie non-stop rit Finestrat (vlakbij Benidorm) naar NL. Na 24u rijden hadden we 1935 km op de teller staan, waarbij:
1) de SC in Valencia nog steeds niet in bebrijf is;
2) we ruim 40 minuten hebben staan wachten op een laadplekje in Nîmes (met slechts twee stalls gaat Nîmes een crime worden tijdens de zomervakantie. Bij voorkeur dit soort plaatsen dus overslaan tijdens de 48 uurs).
 
  • Informative
Reactions: PascalH
mannen nog twee weken en dan gaan we van start iemand nog aanvullende gouden tips ?

Als je bij de start in een hoge druk gebied zit, kies dan (er van uit gaan dat je min of meer een rondje rijdt) een rondje met de klok mee.

Zit je bij de start in een lage druk gebied (depressie) kies dan voor rondje tegen de klok in.

Zo profiteer je optimaal van de wind.
Laat je navigator daartoe ook de actuele meteo grip files downloaden.

Neem niet deze navigator mee:

 
  • Funny
Reactions: PascalH and HWS
Tussen al het e-rally geweld verdienen deze teams ook wel een vermelding.

Uit de link hierboven :

Teams Hiel, De Putter en Mulder raggen heen en weer door Duitsland en liggen na dik 22 uur op zo'n 2000 km, dus keurig op schema voor het verpletteren van records.

Team Poppink heeft de scenic route gepakt en is via Wenen en Slovenië nu vlak bij Trieste. Lijken in kilometers iets achter te liggen.

Keep going!

Op Twitter #wrc4148
 
mensen van de 4 auto's die van start zijn gegaan gisteravond om 1900 (ikzelf kon helaas niet door omstandigheden) liggen er nu nog 3 op schema om het wereldrecord te verbeteren en niet zo maar met een paar KM. Binnen 50 KM van elkaar zitten ze nu op een schema van rond de 4400KM. Helaas is 1 auto gister achter een brandende vrachtwagen beland en heeft teveel tijd verloren om nog serieus me te doen. Maar Ruben pakt het sportief op en neemt een alternatieve route en is nu aan het chargen in Kroatië aan de adriatische zee.

stay Tuned