Results 1 to 7 of 7

Thread: trouble attaching images

  1. #1
    Senior Member wiztecy's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Santa Cruz, California, United States
    Posts
    1,539

    trouble attaching images

    Quote Originally Posted by jory View Post
    [for some reason i am unable to upload files... did something change in terms of file size limits or is something broken?]
    Jory, I'm seeing the same thing...Something is really broken with the upload script with the server. Only way around it I found was to upload the photo first on some other server, for me I put it up on facebook, then use the URL option of the uploader script on the TMC server and point it to the full path and name of the picture location where you put the pics on another remote server.
    Last edited by doug; 2012-10-26 at 12:05 PM. Reason: added quote

  2. #2
    Head Moderator / Administrator doug's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Stanford, California
    Posts
    12,700
    Blog Entries
    10
    Items for Sale
    Name:  lotus-trifuel-660.jpg
Views: 139
Size:  165.0 KB

  3. #3
    Head Moderator / Administrator doug's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Stanford, California
    Posts
    12,700
    Blog Entries
    10
    Items for Sale
    Quote Originally Posted by wiztecy View Post
    Jory, I'm seeing the same thing...Something is really broken with the upload script with the server. Only way around it I found was to upload the photo first on some other server, for me I put it up on facebook, then use the URL option of the uploader script on the TMC server and point it to the full path and name of the picture location where you put the pics on another remote server.
    I can't reproduce this problem. Perhaps the photo you're trying to attach is too large? Does give you a useful error message?

  4. #4
    Model S 03182 ElSupreme's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,275
    Quote Originally Posted by doug View Post
    Name:  lotus-trifuel-660.jpg
Views: 139
Size:  165.0 KB
    Isn't that an Elise/Exige?

    Think with dispassion; Speak with equanimity; Act in calm.
    Moderator - Southeast, Future Cars, TMC Connect, Off Topic
    Do not use this material outside of Tesla Motors Club without attribution and permission.

  5. #5
    Senior Member wiztecy's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Santa Cruz, California, United States
    Posts
    1,539
    Thanks Doug, unfortunately theres' no error message. On the mack I just get a red "x" next to the image I chose from the file-picker view of the server's upload GUI. I think you may be right about the image being too large since Facebook resizes the photo. The odd thing is that something must have changed in the past month, I noticed it right at the time I installed my OVMS. My upload / camera I've been using has been my Samsung Galaxy S3 phone, and before the issue came up I was successful in uploading the image snapped from the phone. Now I can't. My next upload I'll resize the image and see if it allows me to push it to the server.

    I believe the Exige Doug uploaded was just a test photo for the upload issue.

    Quote Originally Posted by doug View Post
    I can't reproduce this problem. Perhaps the photo you're trying to attach is too large? Does give you a useful error message?

  6. #6
    Head Moderator / Administrator doug's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Stanford, California
    Posts
    12,700
    Blog Entries
    10
    Items for Sale
    Quote Originally Posted by ElSupreme View Post
    Isn't that an Elise/Exige?
    Yeah, I was just testing things.


    Unfortunately, I don't have access to a mac at the moment to test on.

    We have been tweaking server settings to try help stability. I'll check how we're doing on disk space.

  7. #7
    S85 - VIN:P05130 - 3/2/13 jerry33's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Texas
    Posts
    8,244
    Name:  Recording.png
Views: 89
Size:  972.5 KBUploading an image from a Mac.

    Testing the editing function.
    1. Do not copy anything that I post outside of the TMC forum without permission.
    2. Any advice or opinions posted here are to be taken as my personal opinions only. There is no implied warranty, fitness for purpose, or official statements from any company I may have been or am affiliated with.
    3. Even the best recommendations are wrong when used inappropriately.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. posting images
    By doug in forum Site Feedback
    Replies: 51
    Last Post: 2009-10-22, 07:23 PM
  2. Th!nk in trouble?
    By dpeilow in forum Electric Vehicles
    Replies: 51
    Last Post: 2009-03-17, 05:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •