Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: iOS 6

  1. #1
    Roadster 919, S 2006 Doug_G's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Ottawa, Canada
    Posts
    10,878
    Blog Entries
    1

    iOS 6

    Ever since upgrading my iPhone and iPad to iOS 6 I can't type anything into these forums. Every time I hit a character the keyboard disappears.

    Anybody else seeing this?
    Roadster #919, Model S #2006. Blog The Rules of Model S Road Tripping
    Moderator: Tesla Motors , Electric Vehicles, Media, Roadster,
    Canada, EVents and Off Topic sub-forums.

  2. #2
    Signature 513
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Earth
    Posts
    637
    Nope.

  3. #3
    Roadster #1144 + Sig 114 dsm363's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Seattle
    Posts
    10,460
    I'm typing this on an iPhone 4S and just updated to iOS 6. Seems to work.
    Moderator - Model S, Mountain/Southwest, Northwest, Off Topic forums
    PLEASE NOTE: Posts are the copyrighted intellectual property of the author, and are intended as part of a conversation within this forum. My words may NOT be quoted outside this forum, without my expressed consent.

  4. #4
    Roadster 919, S 2006 Doug_G's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Ottawa, Canada
    Posts
    10,878
    Blog Entries
    1
    Weird. It's occasionally letting me write something on my iPhone, but most of the time they keyboard keeps disappearing. It's yet to work at all on my iPad. Lucky I have a PC or I'd be off the forums!
    Roadster #919, Model S #2006. Blog The Rules of Model S Road Tripping
    Moderator: Tesla Motors , Electric Vehicles, Media, Roadster,
    Canada, EVents and Off Topic sub-forums.

  5. #5
    Senior Member SCW-Greg's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Beaverton, OR
    Posts
    1,557
    Did you try closing the app, and/or restarting the phone/iPad?

  6. #6
    Roadster 919, S 2006 Doug_G's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Ottawa, Canada
    Posts
    10,878
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by SCW-Greg View Post
    Did you try closing the app, and/or restarting the phone/iPad?
    Yes. The problem comes and goes. I just typed this on my iPad. My iPhone doesn't work now.

    So weird...
    Roadster #919, Model S #2006. Blog The Rules of Model S Road Tripping
    Moderator: Tesla Motors , Electric Vehicles, Media, Roadster,
    Canada, EVents and Off Topic sub-forums.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Honolulu, HI
    Posts
    733
    Doug - have you tried using the Tapatalk app? I'm on iOS6 on my iPad and have had no issues.
    Parents' Model S: P#11095, reserved 8/8/12, delivered 3/27/13 silver 60 kWh, black leather/lacewood, 19 inch wheels, pano roof, air suspension, tech package, sound upgrade, child seats, paint armor
    Our Model X: P#1261, reserved 7/20/12

  8. #8
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,133
    Works on my machine. (iPad 3 w/ iOS6)

    GSP

    PS. Now, if I could just get an iPad YouTube app, with all of my favorites restored (they are now cryptically encoded in a new Safari bookmarks folder).

  9. #9
    Life happens Mycroft's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Tacoma, WA
    Posts
    1,580
    Testing from my 4S w/IOS6.

    - - - Updated - - -

    Testing from my iPad2 w/iOS6.

    Seems to work fine for me.

  10. #10
    I can't drive 55 MyDreamCar's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Chicago
    Posts
    8
    Testing on iPad 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EV iOS app
    By bint2k in forum Model S
    Replies: 0
    Last Post: 01-31-2012, 05:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •